laden-computerdokters

Computer, Tablet en/of GSM Herstellingen

Over ons

Bij Computerdokters draait het om kwaliteit. Daarom doen wij er ook alles aan om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Bij ons kan u ten alle tijden terecht voor al uw IT problemen. Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan IT diensten.

Aan huis of op kantoor service

Wij bieden de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor services aan te bieden.

Kwaliteit

Wij leveren al onze services met uiterste zorg en aandacht. Wij leveren alleen topkwaliteit.

Uitgebreid aanbod

Wij hebben een enorm ruim aanbod aan services.

Wij leveren enkel kwaliteit

Ontdek al onze diensten

computer-probleem

Computer-problemen oplossen

Indien u een probleem heeft met uw GSM, tablet en/of Computer dan kan u terecht bij de specialisten van Computerdokters in Heist-op-den-Berg. Wij lossen graag al uw problemen graag op.

windows-hulp

Windows-Hulp

Problemen met Windows foutmeldingen of een ander besturingssysteem? Dan helpen de specialisten van Computerdokters in Heist-op-den-Berg u graag verder.

computer-installatie

Computer-installatie

Heeft u recent een nieuwe computer, tablet en/of GSM gekocht en u weet niet goed hoe u deze moet installeren? Dan kan u terecht bij de Computerdokters in Heist-op-den-Berg. Wij installeren uw computer, tablet en/of GSM volledig. Heel uw toestel zal gebruiksklaar zijn na installatie, zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

computer-herinstallatie

Computer-herinstallatie

Wanneer uw computer, tablet en/of GSM te onstabiel is geworden dan kan een volledige herinstallatie dé oplossing zijn om deze onstabiliteit op te lossen. Ook deze dienst kunnen wij voor u uitvoeren bij Computerdokters in Heist-op-den-Berg.

computerles-aanhuis

Computerlessen aan huis

Heeft u recent een nieuwe computer, tablet en/of GSM gekocht, maar heeft u moeite om deze te gebruiken. Geen zorgen, dan kan u hiervoor terecht bij de Computerdokters in Heist-op-den-Berg. Wij leggen u alle functionaliteiten van uw nieuw toestel met plezier uit. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw toestel.

computerhulp-aanhuis

Computer hulp aan huis

Heeft u computer, tablet en/of GSM problemen maar geraakt u moeilijk uit de voeten? Geen zorgen, de Computerdokters van Heist-op-den-Berg zullen in dit geval naar u toe komen.

pc-technieker

Meer als reparatie

Herstelling aan huis in Heist-op-den-Berg

Bij Computerdokters kan u terecht voor de reparatuur van uw elektronisch toestel. Indien u zelf geen tijd heeft om uw toestel binnen te brengen, sturen wij een van onze specialisten. Zij zullen uw toestel in een mum van tijd repareren aan huis in Heist-op-den-Berg. U hoeft zelf verder niets te doen.

computer-opschonen

Computer opschonen

Wanneer u uw computer al enkele jaren hebt, kunnen de specialisten van Computerdokters in Heist-op-den-Berg deze opschonen. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw computer een langere levensduur tegemoet gaat, maar uw computer zal ook vele minder warmte uitstralen.

computer-onderhoud

Computer-onderhoud

Een jaarlijks onderhoud is zeker aan te raden! Malware en virussen worden steeds frequenter. Bij een jaarlijks onderhoud van uw computer, tablet en/of GSM bent u zeker dat uw toestel virusvrij is.

herstellen-trage-computer

Herstellen van een trage computer

Een trage computer, tablet en/of GSM kan zeer frustrerend zijn. Gelukkig weten de specialisten van Computerdokters in Heist-op-den-Berg de nodige ingrepen om uw toestel terug optimaal te maken.

computer-hulp-opafstand

Computer-hulp op afstand

Kleine computerherstellingen kunnen eenvoudig van op een afstand opgelost worden. Uw computer laten repareren vanop afstand biedt vele voordelen.

data-recuperatie

Data recuperatie

Bent u uw belangrijke documenten en foto's kwijt op uw computer, tablet en/of GSM. Geen zorgen, de specialisten van Computerdokters in Heist-op-den-Berg zorgen er voor dat we uw gegevens kunnen terughalen.

installatie-bedraad-of-draadloos-internet

Installatie van draadloos of bedraad internet

Indien u internet problemen heeft, dan lossen de specialisten van Computerdokters in Heist-op-den-Berg dit graag op. Wij installeren voor u graag een draadloos of bedrade internet connectie. Zo kan u genieten van een feilloze connectie met het internet.

Wat onze klanten zeggen

Contacteer ons